İnsuyu İlkokulu

Vizyon: İlimiz ilkokulları arasında köklü ve birikimli geleceğe güven veren;çalışanlarının, çatısı altında olmaktan mutlu olduğu,mensubu olmakla övündüğü, öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edinen,konumu itibari ile çevresinde sosyal,kültürel ve elde ettiği başarıyla cazibe merkezi A kalite Eğitim ve kültür Yuvası Olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak,Türk Milli Eğitim´in temel amaçlarını gerçekleştirmek,öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak,bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen; milli,manevi,insani,evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar:

Saatler: Hafta içi tüm günler: 8:30-15:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://insuyu.meb.k12.tr

Adres - İnsuyu Mahallesi İnsuyu Caddesi No 100 Cihanbeyli/ KONYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - CİHANBEYLİ İLÇESİNE BAĞLI DOĞAL GÜZELLİKLERİ OLAN ŞİRİN BİR MAHALLEDİR.

Adres - İnsuyu Mahallesi İnsuyu Caddesi No 100 Cihanbeyli/ KONYA

Ulaşım ULAŞIM İMKANI BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KONYA İL MERKEZİNE UZAKLIK 105 KM´DİR.İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 15 KM´DİR