KONYA / CİHANBEYLİ - İnsuyu İlkokulu

AHMET GÜLHAN - MÜDÜR

1983 YILINDA CİHANBEYLİ´DE DÜNYAYA GELDİ.İLK,ORTA VE LİSE EĞİTİMİNİ KONYA´DA TAMAMLADI.2006 YILINDA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDU.AYNI YIL BOLU DÖRTDİVAN 75.YIL DOĞANCILAR İLKÖĞRETİM OKULUNA ATANDI.2009 YILINDA KONYA TAŞKENT BALCILAR 80.YIL İLKÖĞRETİM OKULUNDA 2010 YILINDA KONYA CİHANBEYLİ ÇİMEN İLKÖĞRETİM OKULUNDA SINIF ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREV YAPTI.2011 YILINDA KONYA CİHANBEYLİ FAİK TÜRKMEN İLKÖĞRETİM OKULUNDA 2013 YILINDA KONYA CİHANBEYLİ TAŞPINAR ESENTEPE İLKOKULUNDA 2015 YILINDA YENİCEOBA MEHMET ZEKİ KART İLKOKULUNDA ÖĞRETMENLİK VE İDARECİLİK YAPTI.29 HAZİRAN 2016 TARİHİNDE İNSUYU İLKOKULU´NA  MÜDÜR  OLARAK ATANDI.HALEN BU GÖREVİNE DEVAM ETMEKTEDİR.